دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

بازگشت سرطان سینه را با این روش‌ها دورنگهدارید

  • کد خبر: ۱۳۲۱۵۷
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۱:۵۸
بازگشت سرطان سینه را با این روش‌ها دورنگهدارید
بیشتر زنانی که برای سرطان سینه تحت درمان قرار می‌گیرند وجه مشترک دیگری هم دارند، آن‌ها نگران بازگشت سرطان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر میشل شاین، متخصص سرطان سینه و متخصص ژنتیک در موسسه سرطان ویلموت در نیویورک، برای جلوگیری از عود این نوع سرطان، توصیه‌هایی را   ارائه داده است.

محیط زیست

مطالعات نشان می‌دهد که ۹۰ درصد سرطان‌های سینه منشأ محیطی دارند. محیط شامل سبک زندگی (رژیم غذایی، ورزش یا کمبود آن وسیگار کشیدن)، سموم داخل و خارج خانه و محصولات مصرفی و بسته‌بندی است.دکترشاین توصیه می‌کند که برچسب‌های محصولات را برای اقلامی که به ‌طور معمول استفاده می‌شوند، بخوانید و از مواد شیمیایی یا نگهدارنده‌ها (به‌ عنوان مثال پارابن‌ها، فتالات‌ها، پترولاتوم) با خواص ایجاد اختلال هورمونی دوری کنید.

 الکل
بیشتر مطالعات در  دو دهه  اخیر به طور مداوم ارتباط بین مصرف الکل و خطر ابتلا به سرطان سینه را نشان داده‌اند.
 ورزش

دکتر شاین می‌گوید که ورزش را به‌ عنوان داروی خود در نظر بگیرید. به ‌این ‌ترتیب، احتمال کمتری وجود دارد که بگویید: «این هوا بارانی است، ساعت 16:50 تاریک است و من نمی‌خواهم به باشگاه بروم یا ورزش کنم.» انجمن انکولوژی بالینی آمریکا توصیه می‌کند که پس از تشخیص سرطان، فرد باید ۱۵۰ دقیقه در هفته یا حدود نیم ‌ساعت در روز، پنج روز در هفته ورزش کند. دکتر شاین تاکید می‌کند که ورزش می‌تواند نحوه بیان ژن‌ها را تغییر دهد و منجر به تغییرات اپی‌ژنتیکی مفید در بیماران سرطانی شود. همچنین فعالیت بدنی پس از تشخیص ممکن است خطر مرگ ناشی از سرطان سینه را کاهش دهد.

 رژیم غذایی

 تحقیقات نشان می‌دهد یک رژیم غذایی گیاهی یا مدیترانه‌ای (کم یا بدون گوشت قرمز و مقدار زیادی روغن زیتون) با ۶۲ درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در مقایسه با افرادی که از این نوع رژیم غذایی پیروی نمی‌کنند، مرتبط است. بازماندگان سرطان سینه باید بیشتر از سبزیجات تازه استفاده کنند و از غذاهای فراوری ‌شده (هر چیزی که در بسته یا جعبه موجود است) اجتناب و در‌عین ‌حال روی غذا در طبیعی‌ترین شکل آن تمرکز کنند.

 شکر

مصرف بیش از حد شکر فراوری ‌شده می‌تواند منجر به مقاومت به انسولین شود. سطوح بالاتر انسولین احتمالاً به رشد سلول‌‌های سرطانی کمک می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که بین رژیم‌های غذایی با شاخص گلیسمی بالا و خطر ابتلا به سرطان سینه، صرف‌نظر از وضعیت یائسگی، مصرف الکل و فعالیت بدنی ارتباط وجود دارد. پس با مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده، فیبر و پروتئین، تولید انسولین را محدود کنید. دکتر شاین پیشنهاد می‌کندکه از نوشیدنی‌های شیرین و گازدار و نوشیدنی‌های میوه‌ای خودداری و قندهای طبیعی موجود در میوه‌ها و سبزیجات را انتخاب کنید.

 استرس

مطالعاتی که استرس را با بروز سرطان مرتبط می‌کند، نتایج متفاوتی را نشان داده‌اند. اندازه‌گیری استرس دشوار است. آن چه برای یک نفر استرس‌زاست ممکن است برای دیگری نباشد. او پیشنهاد می‌کند در صورت امکان از همنشینی با افرادی که باعث استرس می‌شوند، اجتناب کنید. مدیتیشن، نشستن در جکوزی، گذراندن وقت در طبیعت و ... می‌تواند برای دوری از استرس مفید باشد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->